Smarta hem

Lösningar för Smarta Hem i Helsingborg

Vill du kunna styra och övervaka ditt hem med en enkel knapptryckning eller röstkommando, oavsett om du befinner dig nära eller långt hemifrån? Då kan vi hjälpa dig! Vi på Uni-El i Helsingborg erbjuder skräddarsydda lösningar för smarta hem där vi integrerar dina vardagliga apparater och system med din mobiltelefon eller röstassistent.

Detta gör att du på ett smidigt sätt både kan justera temperaturen och övervaka dina säkerhetskameror, vilket bidrar till en känsla av säkerhet och kontroll över din energianvändning, som i sin tur leder till ekonomiska besparingar.

Effektivisera din vardag med våra smarta hem lösningar

Med våra lösningar för smarta hem får du tillgång till funktioner som gör din vardag både mer bekväm och effektiv. Du kan enkelt skapa rutiner som anpassar sig till din livsstil, som att styra när belysningen ska tändas och släckas eller att kaffebryggaren ska starta strax innan du kliver upp så att du kan njuta av en rykande kopp kaffe det första du gör på morgonen. Låt tekniken vara en hjälpande hand i vardagen så att du kan spara tid, pengar och energi.

När du vänder dig till oss på Uni-El i Helsingborg tar vi fram en anpassad lösning för just ditt behov av smarta hem. Vårt team finns med under hela processen och säkerställer att allt fungerar som det ska och att du får stor nytta av ditt smarta hem. Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta vad du önskar få hjälp med, så ser vi till att du får professionell service och ett personligt engagemang! Med oss får du inte bara ett smartare hem utan också en skönare livsstil.

Våra tjänster

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se