Våra tjänster

Vårt fokus ligger alltid på säkerhet, effektivitet, kvalitet och flexibilitet och våra elektriker kan alltid erbjuda dig hjälp med i princip allt som har med el att göra. Vi erbjuder elservice, reparationer och installationer.

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.

Gör offertförfrågan

Är du i behov av elektriker? Oavsett ditt ärende är du välkommen att kontakta oss.

Våra samarbetspartner


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se