Data/Fiber

Pålitlig fiberinstallation för dig i Helsingborg med omnejd

Både i våra hem och på våra arbetsplatser är vi beroende av snabb och pålitlig internetuppkoppling för att vår vardag ska flyta på och för att vi ska kunna utföra våra uppgifter på ett effektivt sätt. Vi på Uni-El i Helsingborg erbjuder professionell fiberinstallation för såväl privatpersoner som företag som är i behov av ett fungerande och stabilt trådlöst nätverk. Vår erfarenhet och kunskap säkerställer ett högkvalitativt resultat och säkra installationer.

Komplett fiberinstallation och felsökning

Vi på Uni-El har det som krävs för att kunna erbjuda en komplett fiberinstallation och leverera ett resultat som kommer göra märkbar skillnad. Har du ett trådlöst nätverk som inte fungerar som det ska? Låt oss hjälpa dig med det! Våra experter erbjuder felsökning och optimering av ditt trådlösa nätverk och kan se till att du har den täckning och hastighet du behöver, oavsett om det gäller i ditt hem eller på din arbetsplats. Vår kompetens sträcker sig från att identifiera problemområden till att installera förstärkare och accesspunkter för att förbättra prestandan på ditt nätverk.

Kameraövervakning och säkerhet

Säkerhet är en viktig del av de tjänster vi erbjuder och våra duktiga installatörer erbjuder installation av övervakningskameror som smidigt integreras med ditt nätverk. Med våra lösningar hjälper vi dig att skapa en trygg miljö både hemma och på jobbet. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är i behov av en professionell fiberinstallation i Helsingborg eller i någon annan del av södra Sverige, så ser vi till att du får den hjälp du behöver i rätt tid. Vi utför våra tjänster med hög kvalitet och ett genuint engagemang för varje kund.

Våra tjänster

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se