Solceller

Vi installerar solceller i Helsingborg med omnejd

Vill du ta steget mot en grönare framtid genom att investera i en hållbar energilösning för ditt hem eller företag? Låt oss på Uni-El i Helsingborg vara en del av den resan genom att anlita oss för att installera solceller! Vår expertis och erfarenhet säkerställer professionella resultat som med tiden gynnar både din ekonomi och miljön. Att anlita oss innebär trygghet för dig som kund då vi tar ansvar för varje del av processen, från eventuell bygglovsansökan och administrativa uppgifter till slutmontering av dina solceller.

Vi vet att varje fastighet är unik, likaså dina energibehov. Genom att ta hänsyn till de specifika förutsättningar och behov som finns kan vi anpassa lösningar utifrån ditt tak, din förbrukning och de långsiktiga mål du har. Hos oss får du en helhetslösning som gör övergången till solenergi smidig och lönsam!

Solceller med hög kvalitet

Kvalitet är a och o för lyckade resultat och optimal funktion när det kommer till solceller, därför arbetar vi endast med produkter av hög kvalitet, vilket säkerställer lång hållbarhet och pålitlig drift, oavsett vilka väderförhållanden de utsätts för. Våra solcellssystem är framtagna för att maximera energiproduktionen och minimera underhållsbehovet, så att du kan lita på att din investering fortsätter leverera kraft i många år framöver.

Personlig service och lokal närvaro

Vårt företag är baserat i Helsingborg där vi alltid finns nära till hands och kan erbjuda snabb och personlig service. Varmt välkommen att ta kontakt med oss om du bor eller har företag i Helsingborg eller andra delar av södra Sverige och är intresserad av att få solceller installerade, så ser vi till att hitta den mest optimala lösningen för dig!

Våra tjänster

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se