Laddboxar

Professionell installation av din laddbox i Helsingborg

Allt fler väljer att köra elbil, vilket gör att behovet av effektiva laddningsstationer ökar snabbt. Att kunna ladda sin elbil vid bostaden eller på sitt arbete underlättar vardagen för bilägare och gör att beroendet av publika laddstationer minskar. När du behöver hjälp med installation av laddbox ska du vända dig till oss på Uni-El i Helsingborg – vi erbjuder ett brett utbud av smarta och kostnadseffektiva lösningar för elbilsladdning, anpassade efter dina specifika behov.

Med flera prisvärda paket på laddboxar kan vi erbjuda allt från enkla och pålitliga hemmaladdare till avancerade laddningssystem för större installationer så som parkeringshus och företagsfastigheter. Hos oss får du en laddbox som är utrustad med modern teknologi och smarta funktioner, vilket säkerställer effektiv och pålitlig laddning av din elbil. Oavsett om du är i behov av en laddbox för hemmabruk eller en större installation med flera laddstationer, har vi kompetensen och produkterna för att möta dina behov.

Smidig installation av laddbox

Med våra laddboxpaket får du mer än bara en produkt, du får en komplett tjänst som inkluderar smidig installation av auktoriserade elektriker, tillgång till professionell service och möjlighet till smarta funktioner som fjärrstyrning och energihantering. Välkommen att höra av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med, så ser vi till att hitta en kostnadseffektiv lösning där vi tar ansvar för hela processen. När du anlitar oss för installation av laddbox i Helsingborg med omnejd får du alltid ett professionellt bemötande och ett personligt engagemang. Oavsett om du anlitar oss som privatperson, fastighetsägare eller företagskund så kan vi hjälpa dig att framtidssäkra din elbilsladdning!

Våra tjänster

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se