Elentreprenad

Din trygga partner inom elentreprenad i Helsingborg

Vi på Uni-El i Helsingborg har många års erfarenhet inom elentreprenad och har utfört många olika typer av elarbeten, vilket gett oss en omfattande kunskap och förståelse för vad som krävs för att leverera toppkvalitet i varje projekt. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer och ansvarar för hela processen, från planering och design till installation och slutlig driftsättning. Våra tjänster täcker alla typer av byggnader, inklusive bostäder, kontor och kommersiella fastigheter. Oavsett om det handlar om en nybyggnation eller en renovering, så har vi det som krävs för att utföra professionella och säkra elinstallationer.

Pålitliga lösningar inom elentreprenad

När det kommer till elinstallation är det av yttersta vikt att anlita en erfaren och kunnig elektriker som har rätt behörighet för att utföra elarbeten. Minsta lilla fel kan orsaka stora skador. När du anlitar oss på Uni-El som din partner inom elentreprenad kan du vara säker på att du får kvalificerade elektriker som utför arbetet enligt de strikta säkerhetsstandarderna som branschen kräver. Vår kunskap och noggrannhet är en garanti för säkra och pålitliga installationer.

Skräddarsydd elentreprenad för ditt projekt

Varje uppdrag är unikt och vi bemöter varje kund med öppenhet inför de specifika behov och önskemål som finns för det gällande projektet. Vi strävar efter att skapa lösningar som inte bara fungerar optimalt idag, utan som också är redo för att möta framtidens behov. Tveka inte att ta kontakt med oss när du behöver en pålitlig partner inom elentreprenad i Helsingborg med omnejd, så ser vi till att ta hand om dina el- och teletekniska behov och ge dig den trygghet som ett professionellt utfört arbete ger.

Våra tjänster

Elinstallationer

Helhetslösningar inom olika servicetjänster för bostäder, kontor och industrin. Både för felsökningar, reparationer eller service i samband med ny- eller ombyggnationer.

Solceller

Vi är med dig hela vägen från eventuell bygglovsansökan till slutmontering av solceller.

Laddboxar

Vi har lösningar för elbilsladdning med flera prisvärda paket på laddboxar. Vi löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus.

Entreprenad

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör för kompletta helhetslösningar inom el- och teletekniska installationer för bostäder, kontor och fastigheter.

Säkerhet & larm

Inbrottslarm integrerat till kameraövervakning är en bra lösning för både företag och privatperson för att minska risken för att utsättas för inbrott eller sabotage.

Data/fiber

Vi utför nätverksinstallationer, framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Smarta hem

Med smarta lösningar i ditt hem får du full kontroll och översikt av bostaden eller företaget var du än befinner dig genom koppling till din mobiltelefon.

belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.


Mörsaregatan 9, Helsingborg

Telefon: 010-20 07 440

E-post: info@uni-el.se